E-learnings

We willen een eerlijke en veilige sport. Voor bestuurders, officials, trainers, coaches, sporters en iedereen die meer wil weten over deze onderwerpen hebben we e-learnings gemaakt over sport en integriteit. De modules maken je bewust van wat jij kunt doen en hoe je leert herkennen wat er in je eigen sportomgeving gebeurt.

Leer bijvoorbeeld welke vormen van discriminatie er zijn en wat jij als bestuurder, coach of vertrouwenscontactpersoon kan doen als je wordt geconfronteerd met een melding van discriminatie. En wat kun je doen om dit te voorkomen? In de e-learning Pesten vind je een handig stappenplan, in de e-learning SI leer je alles over de meldplicht voor bestuurders en begeleiders (ook handig voor sporters!). Hoe je omgaat met criminele inmenging, fraude en andere financiële uitdagingen in je vereniging leer je in de e-learning Financiële integriteit.

Alle e-learnings bevatten tips en tricks, veel praktische informatie en dilemma's waarover je kunt praten. Bovendien biedt elke e-learning een film met een rollenspel waarover je vragen over moet beantwoorden.
Aan het eind elke e-learning krijg je vragen over wat je geleerd hebt. Je beloning is een certificaat van deelname. 
Alle modules zijn afzonderlijk van elkaar te volgen en na inschrijving geheel gratis.