Tools en informatie

We delen graag al onze kennis met iedereen die daar gebruik van wil maken. Daarom zijn alle materialen en mediacampagnes altijd gratis te downloaden vanaf onze website. 

Ben je als vereniging op zoek naar hoe je beleid kunt maken en wil je weten hoe je dit praktisch kunt uitrollen? Kijk dan in het High5 stappenplan voor tips en kant-en-klare documenten. In het plan vind je ook twee 'self audit tools', waarmee je goed de stand van zaken in de gaten kunt houden. 

Wil je sociale veiligheid hoog op de agenda zetten? Kijk dan bij het aanbod rondom de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). We ondersteunen je niet alleen bij het verkrijgen van de accreditatie voor de gratis regeling, na afloop heb je een heel pakket aan handvatten voor je vereniging klaar om in te zetten. Onze expert komt graag naar je toe.

Wil je mee campagne voeren tegen grensoverschrijdend gedrag in de sport? Dan ben je zeer welkom om ons campagne- en mediamateriaal te gebruiken. Wil je samen gericht actie ondernemen, neem dan contact met ons op of kijk in de agenda voor de mediaplanning. Of volg ons op onze social-mediakanalen en deel de berichten in je eigen netwerk. Blijf je stil of praat je erover?