Congres Blijf je stil of praat je erover?

31 mei 2022 van 12.30 tot 18.00 uur / Hotel en Congres Centrum Papendal

Tijdens het congres Blijf je stil of praat je erover? gaan we in op het herkennen en bespreekbaar maken van grensoverschrijdend gedrag in de sport. Daarbij belichten we zoveel mogelijk thema’s vanuit het oogpunt van de sporter. We nodigen iedereen uit die geïnteresseerd is in de sociale veiligheid binnen de sport: bestuurders, vrijwilligers, medewerkers en vertrouwenscontactpersonen van sportbonden, sportverenigingen en andere sportorganisaties, beleidsmedewerkers van de gemeente, politie, en overige betrokkenen bij de sport.

Aan de hand van verschillende interactieve workshops en verhalen van sporters kunnen de deelnemers zich verdiepen in diverse thema’s rondom grensoverschrijdend gedrag. Er alle gelegenheid voor ontmoeting en kennisdeling. Bijvoorbeeld op ons markt-/netwerkplein, waar diverse relaties uit ons netwerk zich presenteren, en tijdens de afsluitende netwerkborrel.

Kosten: € 25,00 per persoon (betaling via IDeal). Meld je aan via dit aanmeldformulier.

Ben je niet namens een vereniging aanwezig? Kies dan in het invulveld ‘Vereniging’ voor N*N. Binnen enkele dagen na het ontvangen van de betaling krijg je een e-mail waarmee je je kan aanmelden voor de workshops. 

Let op: had jij je al aangemeld voor het congres op de oorspronkelijke datum van 23 november? Dan is je aanmelding gewoon blijven staan en hoef je je niet opnieuw aan te melden!

Programma

Na een korte plenaire bijeenkomst volgt een programma met workshops, interactieve lezingen en kennisuitwisseling.  Bekijk hier het hele programma.

Marktplein

Tijdens het congres presenteren diverse partijen uit ons netwerk zich op het Netwerkplein. Voor, tijdens en na afloop van het congres kun je met hen in gesprek over hun organisatie en hoe zij bijdragen aan een sociaal veilige sport. De aanwezige partijen op het marktplein stellen zich hier aan je voor.

Heb je nog vragen? Stel via congres.cvsn@nocnsf.nl

Terugkijken rondetafelgesprek Blijf je stil of praat je erover

Vanwege Corona kon het congres op 23 november 2021 live helaas niet doorgaan. Wel is op die datum het gesprek met algemeen directeur Marc van den Tweel van NOC*NSF en het rondetafel gesprek met drie sporters, die zelf ervaringen hebben met grensoverschrijdend gedrag, in de Papendal studio opgenomen.

Deze opnames zijn nu voor iedereen beschikbaar en hieronder terug te kijken: